لیست اختراعات محسن فضل الهي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ ثبت: 1394/06/04
خلاصه اختراع:

در روش سنتي براي توليد آبنبات پولكي مكانيزم كار به صورت دستي به شرح زير است :ابتدا مواد مذاب داخل ظرف بسته همانند قيفي انعطاف پذير ريخته مي شود و سپس به كمك اهرمي به صورت قطره قطره بر روي ميزكار ريخته مي شود. از طرفي مواد به صورت مذاب بر روي صفحه فلزي پهن ميشود. كه با مرور زمان كه آبنبات خنك شداز روي ميز برداشته ميشوند.البته لازم به ذكر است كه در روش سنتي روزانه قريب به 700 ليتر آب جهت خنك كاري صفحه فلزي ميز كار فقط براي توليد 130تا150 كيلو آبنبات مصرف مي گردد. (در اين روش دو كارگردر 8ساعت كاري 130-150 كيلو توليد ميكنند.) دليل اختراع اين طرح ابتدا عيب هاو مشكلات موجوددر روش سنتي توليد بود با گروه كاري باتجربه در صدد بر طرف كردن مشكلات ذكر شده و بهينه كردن روش توليدي بر آمديم.كه نتيجه آن ساخت دستگاهي پيشرفته با امكانات فراوان وهزينه بسيار پايين مي باشد. روش كار اين دستگاه به اين صورت است كه در هر ضرب ده قطره ريخته مي شود كه به كمك صفحه گردان كه در زير آن سيستم خنك كننده وگردش آب همراه با رادياتور ماشين تعبيه شده است وبر روي صفحه نيز فن هاي خنك كننده جهت خنك شدن سريع آبنبات هاي پولكي تعبيه گشته است به صورتي كه به كمك يك كارگر در هشت ساعت كاري توانايي توليد 500تا 600 كيلو آبنبات پولكي را دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1393/02/21
تاریخ ثبت: 1393/08/20
خلاصه اختراع:

پوست گيري پياز با تناژ هاي بالا با مشكلاتي چون بالا بودن هزينه، طولاني بودن زمان پوست گيري،والودگي هاي محيطي و... روبرو مي باشد وبهترين راه كار ان استفاده از فرايند ها پوست گيري صنعتي مي باشد كه به همين منظور ما اين دستگاه را ساخته ايم .پياز ها وقتي به قسمت ورودي دستگاه داده مي شود از طرف ديگر(خروجي دستگاه) به صورت يك پياز سرو ته زده شده وشسته شده واماده بسته بندي يا خورد كردن خارج مي شود . براي پوست گيري هر 5 تن پياز در هر شيفت كاري نياز به حد اقل 15 كارگر مي باشد در حالي كه با اين دستگاه پوست گيري هر 5الي15 تن در هر شيفت كاري با استفاده از دو اپراتور صورت مي گيرد به اين ترتيب كه وقتي پياز را از داخل گوني وارد مخزن دستگاه مي كنيم بعد از جداسازي خاك وهر شئ اضافي پياز وارد قسمت تيغ زني مي شود وبعد از ان توسط پايه هايي كه روي نوار نقاله تعبيه شده است وارد مرحله سرو ته زني مي شود كه اين كار توسط دو تيغه گردان صورت مي گيرد ودر ادامه توسط شير هاي سوزني باد به زير قسمت هاي تيغ زده شده تزريق مي شود وسپس پياز ها روي قلتكي كه داراي حركت دوار است مي افتد تا پوست ها به طور كامل از پيازها جداشوند سرعت كار كرد دستگاه هم توسط يك سلكتور الكترونيكي كه در كنار اپراتور تعبيه شده است كنترل مي شود

موارد یافت شده: 2